Affiliateforklaring

Jeg er stor tilhænger af gennemsigtighed på internettet, så derfor er det vigtigt for mig at fortælle dig, at jeg på min blog har inkluderet visse produkt- og ydelseslinks. Hvis du benytter disse links, og beslutter dig for at handle på en af de tilknyttede sider, vil jeg efterfølgende modtage en kommission for dit køb.

Mit mål med denne side er at give dig mere viden om mulighederne med den Glutenfrie Livsstil og at være en ressource for dig, men ønsker du skal være opmærksom på, at jeg også gør dette for at skabe en indtægt.

Hvis du benytter dig af mine affiliatelinks, skal du vide, at jeg kun anbefaler produkter og ydelser, som jeg selv har undersøgt, afprøvet og fundet brugbare i den Glutenfrie Livsstil.

Jeg får ikke gaver eller gratis produkter eller ydelser for at promovere disse virksomheders udvalg. Alt er baseret på kommission og priserne bliver ikke dyrere for dig som forbruger af den grund. Det skal ses som en moderne form for markedsføring, hvor virksomhederne betaler en lille procentdel til sådan en som mig, der anbefaler produkter jeg selv har glæde af i hverdagen.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende ovenstående, r du velkommen til at kontakte mig via min kontaktform. Du finder den i menuen ovenover.