Naturlig glutenfrie amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

En lækker klassiker her i huset 🙂

Denne dej giver 13 stk.

 

Du skal bruge:

80 g smeltet smør/plantesmør

2 æg

3 dl soyadrik neutral

150 g selfraising flour

50 g rørsukker

1 tsk. glutenfri bagepulver

2 tsk. loppefrøskaller

1 g himmalayasalt

Et nip vanillepulver

Evt. lidt mere vand til at spæde op

 

Sådan gør du:

Smelt smørret på en pande ved lav varme.

Bland sukker, salt, bagepulver, vanillepulver, loppefrøskaller godt med selfraising flour.

Pisk æg med mælk og tilsæt så det smeltede smør.

Tilsæt melblandingen til sidst og rør til du har en ens og tyktflydende masse.

Lad pandekagedejen hvile i 5 minutter – så den kan tykne – og rør så i den igen.

Steg pandekagerne på tør pande i klatter af 5-10 cm Ø og vend dem, når dejen laver luft bobler.

Lav en fin stabel og dæk dem med et viskestykke imens du laver dem, så holder de sig varme.

Nydes i godt selskab med frugt, bær, is, honning eller ahornsirup.

Alle fede røde ord indeholder links videre til produktet eller opskriften.

Du finder alle dine naturlig glutenfrie råvarer her.