Naturlig glutenfri bærtærte

Bærtærte – den hurtige

Denne opskrift er god at have, hvis du får uventede gæster. Den kan bakses sammen på 10 minutter og skal kun bage i 25-30 minutter. De fleste mennesker har desuden alle ingredienserne i hjemmet – under normale omstændigheder.

 

Du skal bruge:

3 æg
150 g rørsukker
150 g selfraising flour
Frosne bær

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader.

Bland sukker og æg og lad det stå i 5 minutter, til sukkeret er delvist opløst.

Imens beklæder du bunden af en springform med bagepapir og smører lidt kokosolie op ad kanterne.

Pisk herefter æggesnapsen luftig og vend FORSIGTIGT melet i med hånden med et stort piskeris.

Hæld dejen i den klargjorte springform og drys med frosne bær lige inden du bager kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal være gyldenbrun og gennembagt. Tjek evt. midten af kagen med en kødnål.

Serveres med en lækker vanillecreme eller kokoscreme.

Alle fede røde ord er links videre til selve produktet eller opskriften.

Du finder alle dine naturlig glutenfrie råvarer her.