Glutenfri granola DIY

Granola

Hvis du gerne selv vil bestemme hvad din naturlig glutenfrie granola skal indeholde, så skal du lave den selv. Jeg er vild med kerner, nødder og frø og endnu mere vild med at vide hvilke sukkerkilder jeg fylder i min krop.

En granola er kort fortalt en mysli, der har været en tur på panden eller i ovnen i lidt fedtstof og honning.

Min udgave af en lækker knasende sprød og mættende granola, skal bare en tur på panden og så i en lufttæt beholder, når den er kølet tilstrækkeligt af.

Du kan vælge at lave den med eller uden glutenfrie havregryn/flager eller andre glutenfrie gryn.

Du skal bruge:

1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 spsk. kakaopulver
1 spsk. kokosolie mild
2 spsk. honning eller ahornsirup
2 spsk. peanutbutter

Sådan gør du:

Varmes på panden på lav varme til det tager let farve.

Hvis du ønsker glutenfrie havregryn i din granola, gør du følgende:
1 spsk. Kokosolie – mild
2 spsk. honning eller ahornsirup
3 dl glutenfri havreflager (grove)

Varmes på panden på lav varme til det tager let farve.

Du finder alle dine glutenfrie råvarer her

Klik på ord markeret med fed rød skrift for links til glutenfrie produkter.