Glutenfrie Palæoboller uden korn, gær og mælkeprodukter

Palæoboller

Når min mave bliver træt af alt det lyse brød og glutenfri mel, så tager jeg en pause med disse palæo banditter. De er pakket med proteiner og mætter derfor længe. De kan bruges til […]

Naturlig glutenfrie og veganske pitabrød

Pitabrød

Første gang jeg skulle bage pitabrød, troede jeg det var vildt svært. Og det var det også……..ja, altså lige indtil det gik op for mig, hvad jeg gjorde galt 🙂 Det behøver nemlig ikke være […]

Glutenfrit Palæobrød uden korn og gærGlutenfrit Kernebrød uden korn, gær og mælkeprodukter

Palæobrød

Hvis du er til brød HELT uden korn – også glutenfrie – så er denne opskrift guddommelig. Det er et luksus stenalderbrød, der er fyldt med proteiner, så det mætter godt. Personligt spiser jeg kun […]

Glutenfri granola DIY

Granola

Hvis du gerne selv vil bestemme hvad din naturlig glutenfrie granola skal indeholde, så skal du lave den selv. Jeg er vild med kerner, nødder og frø og endnu mere vild med at vide hvilke […]

Bagemix uden gluten, mælk og gær

Kerneboller

En af favoritterne fra bageriet i Nygade. Dem har vi langet et par stykker af over disken i sin tid 🙂 Denne bolle er grov og saftig. Den er eminent på madpakken eller til en […]

Naturlig glutenfri Robrød

RObrød med surdej eller gær

Savner du ligesom jeg at kunne sætte tænderne i et vellavet og velsmagende rugbrød, så kan denne opskrift måske hjælpe dig. Opskriften er blevet til allerede inden jeg åbnede bageriet på Nygade i 2015 og […]

Mælkefri kokoscreme

Kokoscreme der holder formen

Efter flere forsøg på at piske en kokoscreme op efter alle kunstens regler – altså en der selv kunne stå – måtte jeg ty til mere effektive midler. Og faktisk er dette middel super sundt […]

Naturlig glutenfrie og veganske havreboller

Havreboller langtidshævede

Denne skønne opskrift faldt jeg over i et ugeblad for godt 4 år siden. Den har tjent mig vel i al den tid, for den er skudsikker og har aldrig fejlet i mit køkken. SÅ […]

glutenfri surdej hjemmelavet

Surdej

Jeg har opdaget, at mit glutenfrie og mælkefrie brød bliver langt bedre, hæver mere og smager bedre, når jeg bruger surdej i stedet for økologisk gær. Det er supersimpelt at lave og så koster det […]