Glutenfri knækbrød

Knækbrød

Er du snacksulten eller trænger du til noget at parkere din ost op ad?

Disse naturlig glutenfrie knækbrød er geniale som mellemmåltid eller til et ostebord.

De er lette at lave og bringer altid glæde uanset om du tåler gluten eller ej.

Den eneste vigtige ting du skal være opmærksom på er, at rulle dejen megatyndt ud, for så får du sprøde knækbrød og ikke bløde skorper.

 

Du skal bruge:

1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl hirseflager
2 dl fuldkornsrismel
1 dl fuldkornsmajsmel
1 tsk. glutenfri bagepulver
2 tsk. himmalayasalt
3 tsk. loppefrøskaller
1 dl olivenolie
3 dl vand

 

Sådan gør du:

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt olie og  vand. Rør godt.

Rul halvdelen af dejen MEGET tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.

Rids med en kniv dejen i passende stykker.

Bag i 15-20 min ved 180 grader.

Gør det samme med resten af dejen.

De afkølede knækbrød kan nu knækkes op i de ridser du lavede tidligere.

Alle fede røde ord indeholder links til varen eller opskriften.

Du finder alle dine naturlig glutenfrie råvarer her.