Mælkefri kokoscreme

Kokoscreme der holder formen

Efter flere forsøg på at piske en kokoscreme op efter alle kunstens regler – altså en der selv kunne stå – måtte jeg ty til mere effektive midler. Og faktisk er dette middel super sundt for bl.a. din hjerne, så det er jo win win.

I stedet for at køle ned, sortere det våde fra, piske i vildskab, for at få et resultat der holder i 30 minutter, har jeg fundet et middel der bare VIRKER!

Hemmeligheden er simpel og kræver kun en ekstra ingrediens og hokus pokus – flødeboller med kokos :-))

Du skal bruge følgende:

1 dåse kokosmælk af den fuldfede (Faktas 365 duer for mig hver gang)

2 bløde dadler uden sten

1 moden banan

3 spsk. solsikke lecithin

Lidt vanillepulver

Sådan gør du:

Alt puttes op i den blender og får en god svingom. Hældes øjeblikkeligt på sprøjtepose eller i beholder, alt efter hvad du skal bruge den til. Cremen lægges på køl og vil være fast i konsistensen efter 6-8 timer, da lecithinen emulgerer ved kontakt med væsker. Sim sala bim.

En variation kunne være med bær i stedet for banan, så får du en fin creme i rødlige nuancer, alt efter hvilke bær du bruger.

Cremen er mælkefri og laktosefri og kan bruges til fyld i vandbakkelser, medaljer, lagkager og andet bagværk, der trænge til et pift.

#opskriften indeholder affiliatelink. Jeg anbefaler kun produkter og ydelser, jeg selv har afprøvet og godkendt.

Find alle dine naturlig glutenfrie råvarer her