Naturlig glutenfri madpandekage tortilla

Madpandekager

Første gang jeg smagte tortillas eller madpandekager er nok ved at være 20 år siden, da jeg lærte min veninde fra mellemamerika at kende. Hun tog mig med ind i en verden af fremmede og spændendev smagsstoffer, pinjatas, pina coladas, fest og farver.

En klassisk tortilla er naturlig glutenfri og består kun af majs, vand samt salt og er lidt vanskelig at frembringe. Så jeg har lavet min egen fordanskede og forsimplede udgave, så den kan sidde lige i skabet HVER gang. De hedder stadig tortillas herhjemme, selvom de egentlig mest er blevet til en madpandekage.

Du skal bruge:
4 æg
3 spsk. olivenolie
150 g fuldkornsmajsmel
90 g fuldkornsrismel
10 g loppefrøskaller
3 g himmalayasalt
5 dl koldt vand

Alle de fede røde ord er links videre til produkter eller opskrifter.

Du finder alle dine naturlig glutenfrie råvarer her.

Og hvis du ønsker at købe en færdig tortillamix – som i opskriften her – så finder du den i min webshop her.