glutenfri mælkefri laktosefri roulade royal

Nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-og-chokolade-roulade

SÅ mange lækre ord i en sætning 😉

glutenfri nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-chokolade-roulade
glutenfri nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-chokolade-roulade

Jeg er vild med hjemmebag – ja med hjemmelavet mad i det hele taget. Det smager af ægte kærlighed og taknemmelighed. Og i mit hjem er det måden jeg viser min kærlighed til mine nære. At servere et veltillavet og sundt måltid, lune boller eller en knasende sprød nødde-marengs-bær-banan-og-chokolade-roulade nærer min indre ild og giver mig stor tilfredsstillelse. Ligeledes, når det er med modsat fortegn – altså når mine kære forkæler mig med en hyggebakke på sengen, en kop morgen the præcis som jeg elsker den eller en lækker anretning med masser af smagsoplevelser og farver <3

Kort sagt: hjemmelavet mad er kærlighed for mig.

Derfor vil jeg gerne dele denne vidunderlige naturlig glutenfrie og mælkefrie kageoplevelse med dig. Den sender mig på himmelfart HVER gang og kan varieres ud i det uendelige – så den passer præcis til dig.

Der skal nogle specielle ingredienser til for at kagen bliver helt perfekt i konsistensen, men det er besværet værd.

Lad os begynde med fyldet, som skal laves dagen før, da det skal have tid til at sætte sig.

Kokoscreme:
Se opskriften her kokoscreme-der-holder-formen

Nøddemarengsbund:
6 æggehvider
150 gram flormelis
2 dl hakkede mandler eller hasselnødder
50 gram majsstivelse

Find alle dine naturlig glutenfrie råvarer her

Skriv et svar