glutenfri mælkefri laktosefri roulade royal

Nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-og-chokolade-roulade

SÅ mange lækre ord i en sætning 😉

glutenfri nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-chokolade-roulade
glutenfri nødde-marengs-bær-banan-kokoscreme-chokolade-roulade

Jeg er vild med hjemmebag – ja med hjemmelavet mad i det hele taget. Det smager af ægte kærlighed og taknemmelighed. Og i mit hjem er det måden jeg viser min kærlighed til mine nære. At servere et veltillavet og sundt måltid, lune boller eller en knasende sprød nødde-marengs-bær-banan-og-chokolade-roulade nærer min indre ild og giver mig stor tilfredsstillelse. Ligeledes, når det er med modsat fortegn – altså når mine kære forkæler mig med en hyggebakke på sengen, en kop morgen the præcis som jeg elsker den eller en lækker anretning med masser af smagsoplevelser og farver <3

Kort sagt: hjemmelavet mad er kærlighed for mig.

Derfor vil jeg gerne dele denne vidunderlige naturlig glutenfrie og mælkefrie kageoplevelse med dig. Den sender mig på himmelfart HVER gang og kan varieres ud i det uendelige – så den passer præcis til dig.

Der skal nogle specielle ingredienser til for at kagen bliver helt perfekt i konsistensen, men det er besværet værd.

Lad os begynde med fyldet, som skal laves dagen før, da det skal have tid til at sætte sig.

Kokoscreme:
Se opskriften her kokoscreme-der-holder-formen

Nøddemarengsbund:
6 æggehvider
150 gram flormelis
2 dl hakkede mandler eller hasselnødder
50 gram majsstivelse

Tænd ovnen på 175 grader C.
Pisk æggehviderne skummende og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen.
Blend mandler/hasselnødder og vend halvdelen med al majsstivelsen.
Vend det i marengsmassen.
Smør marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir i en stor flade. Drys resten af de blendede mandler/nødder ovenpå.
Bag din nøddemarengsbund i 20-25 minutter til overfladen er svagt gylden.

Imens rengører du nogle friske bær og hakker 100 g mørk chokolade (jeg er vild med den økologiske 70% fra Fakta).

Vend bunden ud på et stykke ubleget bagepapir og læg et fugtigt viskestykke over.
Lad bunden afkøle i max 5 minutter.

Put nu kokoscremen, de friske bær og den hakkede chokolade på og rul bunden til en roulade.
Undlad at smøre cremen helt ud til begge af de smalle ender af bunden, da det ellers glider af, når du ruller.

Se hvordan jeg gør her.

Skær endestykkerne af, pak rouladen ind i bagepapir og sæt den på køl.

Nyd endeskiverne med hele ansigtet og smil 😉

Find alle dine naturlig glutenfrie råvarer her

Skriv et svar