Glutenfrie Palæoboller uden korn, gær og mælkeprodukter

Palæoboller

Når min mave bliver træt af alt det lyse brød og glutenfri mel, så tager jeg en pause med disse palæo banditter.

De er pakket med proteiner og mætter derfor længe. De kan bruges til det meste inklusive madpakken og så smager de fremragende!!

 

Du skal bruge:

50 ml olivenolie

6 æg

1½ dl vand

2 dl mandelmel

1 dl kokosfiber eller pofiber

1 dl sesamfrø

1 spsk fiberhusk

1 tsk bagepulver

½ tsk himmalayasalt

 

Sådan gør du:

Bland mandelmel, kokosfiber, sesam, fiberhusk, bagepulver og salt i en skål.

I en anden skål pisker du æggene luftige, tilsætter olie og vand og blander det godt.

Vend de tørre ingredienser i de våde og bland dem godt sammen.

Lad dejen hvil i 10-15 minutter.

Form 6 boller/panini/minibrød af dejen og sæt dem på en bagepapirbeklædt bageplade. Brug let fugtede hænder.

Bag i 190 grader varm ovn i 20-25 minutter til de er gyldne og lad dem køle af på en rist efterfølgende.

Bollerne holder sig bedst i køleskab og kun i få dage, derfor denne lille portion.

Kan fryses.

Alle fede røde ord indeholder links, der tager dig direkte til produktet.

Du finder alle dine naturlig glutenfrie råvarer her.