Glutenfrit Palæobrød uden korn og gærGlutenfrit Kernebrød uden korn, gær og mælkeprodukter

Palæobrød

1 stk Palæobrød Glutenfri Zone

Pisk
2 æg
1/2 dl olivenolie
3 dl vand

Heri blander du
1 dl reven squash
95 G Mandelmel
25 G Kokosfibermel
65 G Valnødder hele
55 G Chiafrø
45 G Græskarkerner
45 G Sesamfrø
55 G Hørfrø
45 G Solsikkekerner
10 G Pofiber
14 G Fiberhusk
7 G Carobpulver
3 G Oregano
3 G Salt
4 G Bagepulver

Hæld massen i en 1 liters silikoneform eller bagepapirforet form, strø med kerner og sæt det i køleskabet i 8-24 timer.
Bages ved 180 grader varmluft i 1 time og 45 minutter (2 brød = 2 timer).
Lad brødet køle af i formen i 30 minutter, vend det derefter ud af formen og lad det køle af på en rist i 2 timer.
Kan fryses 😊

#der indgår affiliatelink i denne opskrift