Glutenfrit Palæobrød uden korn og gærGlutenfrit Kernebrød uden korn, gær og mælkeprodukter

Palæobrød

Hvis du er til brød HELT uden korn – også glutenfrie – så er denne opskrift guddommelig. Det er et luksus stenalderbrød, der er fyldt med proteiner, så det mætter godt. Personligt spiser jeg kun et par halve af dette brød om dagen. Det er rigeligt.

Råvarerne er ikke helt billige, men til gengæld gør de noget godt for din krop. Jeg ser det som en rigtig god investering at få ordentlig næring. Og når det så oven i købet smager godt. Så er det win win. 

Du skal bruge:

Pisk
2 æg
1/2 dl olivenolie
3 dl vand

Heri blander du
1 dl reven squash
95 G Mandelmel
25 G Kokosfibermel
65 G Valnødder hele
55 G Chiafrø
45 G Græskarkerner
45 G Sesamfrø
55 G Hørfrø
45 G Solsikkekerner
10 G Pofiber
14 G Fiberhusk
7 G Carobpulver
3 G Oregano
3 G Himmalayasalt
4 G Glutenfri Bagepulver

Hæld massen i en 1 liters silikoneform eller bagepapirforet form, strø med kerner og sæt det i køleskabet i 8-24 timer.

Bages ved 180 grader varmluft i 1 time og 45 minutter (2 brød = 2 timer).

Lad brødet køle af i formen i 30 minutter, vend det derefter ud af formen og lad det køle af på en rist i 2 timer.

Kan fryses 😊

Bestil bagemixen her. 100% økologisk.

Find alle dine naturlig glutenfrie råvarer her

Klik på ord markeret med fed rød skrift for links til glutenfrie produkter.